Melania razkurila ljudi: "Koga briga vaše novo teniško igrišče? Ljudje umirajo"

D.Ži
10.03.2020 13:10

Ameriška prva dama te dni ureja novo teniško igrišče. Pohvalila se je na Twitterju, a njen aktualni projekt ni všeč vsem. Pravijo, da je takšna objava v času, ko se svet bori z epidemijo, zelo nenavadna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Melania Trump, prva dama ZDA, je na svojem Twitter profilu objavila fotografije novega teniškega igrišča, ki nastaja ob Beli hiši. Na eni od fotografij nosi celo gradbeno čelado in skupaj z arhitektkama preučuje načrte projekta. Melania z objavo skoraj zagotovo ni hotela nič slabega, a je sprožila žolčno razpravo.
{twitter}https://twitter.com/FLOTUS/status/1235616174899171328{/twitter}
"Vsak dan ljudje umirajo, pandemija se širi po svetu, nas pa bi moralo skrbeti za eno teniško igrišče?", "Neverjetno, Bela hiša je prej zgradila teniško igrišče, kot pa testirala ljudi na koronavirus", "Zelo čudno je videti takšno objavo v času epidemije. Vidim, da spremljate, kaj se dogaja z živimi ljudmi," je le nekaj od jeznih komentarjev, ki spremljajo Melaniin nov projekt.
{twitter}https://twitter.com/FLOTUS/status/1236300725036158976{/twitter}
No, Trumpova jim ni ostala dolžna in je dva dni kasneje tvitnila, da izziva vse tiste, ki so se odločili biti negativni in ki dvomijo v njeno delo v Beli hiši, da tudi sami poskušajo biti produktivni in kaj dobrega prispevati družbi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta