Končno trezna Jessica Simpson se izpoveduje

S. B.
26.01.2020 06:05

Ameriška zvezdnica iz Teksasa je napovedala prihod svoje avtobiografske knjige, v kateri bo svetu razkrila, kako se je rešila zasvojenosti z alkoholom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jessica Simpson leta 2005 
Profimedia
Jessica Simpson ima tri otroke. Hči Maxwell je stara sedem, sin Ace ima šest let, najmlajša Birdie pa deset mesecev. 
Profimedia

"Mislila sem, da sem premlada, da bi pisala knjigo spominov," je ob napovedi svoje avtobiografije povedala pevka Jessica Simpson, ki je največjo slavo doživela med leti 2000 - 2007. Spomnimo se njenih uspešnic Sweetest Sin, In This Skin in priredbe These Boots Are Made For Walkin. "Ko sem bila leta 2017 po dolgem času nekaj tednov končno trezna, sem začela pisati svojo zgodbo. Tako je nastala knjiga Open Book. Šele ko sem imela čas razmišljati o preteklosti, sem dojela, skozi kaj vse sem šla in kako globoko sem padla." Svetlolaska iz Teksasa, ki ima danes 39 let, se je s svojimi težavami soočila pred dvema letoma, na noč čarovnic, ko je že ob pol osmih zjutraj segla po alkoholu in bila do večera, ko naj bi doma gostili zabavo, v popolnoma nemogočem stanju. 

Jessica Simpson leta 2005 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta