(FOTO) Zmagovalka Exatlona si bo povečala prsi. In to ni njen prvi lepotni poseg

D.Ži
04.02.2022 10:19

Lepa Marjanca Polutnik se posega že zelo veseli, saj gre za uresničitev dolgoletne želje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet Tv

Priznamo, pogrešamo jo. Odkar se je na Planet TV iztekel noro naporni resničnostni šov Exatlon, so nekateri tekmovalci iz naših življenj izginili. K sreči lahko njihove vsakdanje dogodivščine spremljamo na družbenih omrežjih in zmagovalka Marjanca Polutnik, brez dvoma ena najbolj vročih udeleženk te oddaje, je tam zelo aktivna. In iskrena.

Polutnikova, ki je tako kot Franko Bajc z zmago domov odnesla 50.000 evrov, je medtem opravila s svojimi neporavnanimi računi do dežele, ki je dolge tedne bila njen drugi dom. Po koncu Exatlona se je vrnila v Dominikansko republiko in si jo tokrat dobro ogledala kot turistka. Še vedno se ukvarja s posledicami, ki so jih zahtevni izzivi pustili na njenem zdravju. 

Atraktivna Meri, kot ji pravijo prijatelji, brez dlake na jeziku govori tudi o svojih lepotnih načrtih. Že pred časom je razkrila, da je prestala korekturo ustnic in napovedala nov lepotni poseg. Obiskala je lepotnega kirurga in mu povedala, da si želi večje prsi. Pravi, da se končnega rezultata že zelo veseli, saj se bo v svoji koži z večjo košarico počutila še bolje.

Gre za uresničitev dolgoletne želje. Oboževalci, ki se jim Marjanca že zdaj zdi popolna, radovedno čakajo na objavo novih vznemirljivih fotografij. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta