(FOTO) Zmagovalka Exatlona razkrila, da na njej ni vse naravno. Kmalu načrtuje nov poseg

D.Ži
23.12.2021 08:50

Lepa Marjanca Polutnik bo v kratkem očitno še bolj prekipevala od samozavesti in seksapila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet Tv

Mnogi so jo že oklicali za nov slovenski seks simbol in zdi se, da niso prav zelo zgrešili. Če si bomo po kom zapomnili prvo sezono slovenskega Exatlona na Planet TV, je to Marjanca Polutnik, ki nam je iz oddaje v oddajo jemala dih s svojo borbenostjo, neutrudnostjo, pa tudi s sila atraktivnim videzom.

Šov je zapustila kot zmagovalka, ki je prejela denarno nagrado v višini 50.000 evrov, zdaj jo lahko dnevno spremljamo na njenem Instagramu, kjer ji sledi več kot 34 tisoč ljudi. Atraktivnih fotografij tam kar mrgoli in jasno je, da Marjanca v poziranju in zapeljevanju pogledov zelo uživa. Ker so nekateri skozi mesece ugibali, ali je njena lepota res v celoti delo narave, se je odločila spregovoriti tudi o tem.

Priznala je, da si je v preteklosti povečala ustnice, za Zurnal24 pa je povedala tudi, da načrtuje še en lepotni popravek. Dala si bo povečati prsi. Šlo naj bi za operacijo v sklopu sodelovanja, za katerega se je dogovorila še pred odhodom v Exatlon, v vsako dojko pa bo dobila 275 mililitrov naravnih vsadkov.

Slutimo, da nas v prihodnosti čaka nova pošiljka fotografij, ob katerih bo gledalcem vroče vsaj tako, kot je bilo v Dominikanski republiki, kjer so snemali Exatlon Slovenija. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta