(FOTO) Zajčica skoraj pristala v zaporu, ker je med karanteno v Dubaju nujno morala pozirati zgoraj brez

D.Ži
09.06.2020 11:43

Vse za Instagram. Znana nagica iz moških revij se je med strogimi ukrepi v emiratih odločila osvežiti svojo zbirko porednih posnetkov za svoja družbena omrežja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kanadska manekenka Dora Rodriguez živi v Dubaju, zaradi zelo vročega snemanja na puščavskem pesku pa se je resno izpostavila možnosti, da bi pristala za rešetkami. Nekdanjo finalistko izbora mis Kanade na družbenih omrežjih spremlja več kot 40 tisoč ljudi, predvsem zaradi fotografij, na katerih lepotica razkazuje veliko gole kože. Tekom karantene ji je zmanjkalo novih fotografij za Instagram, zato se je odločila kršiti zapovedano samoizolacijo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CBJVWxnDZCi/{/instagram}
Zapustila je mesto samo zato, da bi lahko pozirala na peščenih sipinah. Združeni arabski emirati so tri tedne bili v popolni karanteni, v tem času prebivalci svojih stanovanj niso smeli zapuščati brez posebnih dovoljenj. Ukrepe so v zadnjih dneh nekoliko omilili, a 800 dolarjev kazni še naprej grozi tistim, ki v javnosti ne nosijo zaščitnih mask in ne spoštujejo odrejene varnostne razdalje. Velja tudi prepoved zbiranja več kot petih oseb na istem mestu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAn1AmNArBq/{/instagram}
Dora se je v Dubaj preselila, še preden se je epidemija tako razbohotila. Tam jo je čakala pogodba z manekensko agencijo. Na koncu je v svoji hotelski sobi preživela dva meseca, vse dokler je želja po novih fotografijah ni gnala v prekršek. Medijem je dejala, da se ji je med sprehodi po praznih ulicah zdelo, kot da je mesto dočakalo konec sveta.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CA3irCODJ0B/{/instagram}
"Dubaj je bil tih in prazen, še nikoli nisem videla česa takega," je izjavila. Lepotica, ki se je pojavila tudi v južnoafriški različici revije Playboy, trdi, da je med kršenjem karantene pazila na vse zapovedane ukrepe, zaščitno masko pa je bojda umaknila samo med poziranjem. V nekem trenutku je srečala tudi policijo. "Mislila sem, da me bodo prijeli, zato sem sedla v avto in pobegnila," priznava Dora. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAiuZiIjn7Z/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CASMVlEDzO3/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_5hMwJDhc1/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_k953ujPFe/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-LMheZjI8N/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta