(FOTO) Ljubila je moške in ženske, zdaj pa je o svojem spolnem življenju prvič javno spregovorila

D.Ži
05.06.2020 10:06

Cara Delevigne je dolga leta svojo pravo usmerjenost skrivala pred družino, še najbolj pa pred seboj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Manekenka Cara Delevingne je prvič javno spregovorila o svojem intimnem življenju in priznala, da se počuti kot panseksualka, saj čuti spolno, čustveno in duhovno privlačnost do ljudi, ne glede na spol ali spolno identiteto. "Mislim da bom vedno ostala panseksualka. Ni mi pomembno, če sem zaljubljena vanj ali vanjo ... Zaljubim se v osebnost in to je to," je dejala za Variety.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B9ew20mFtws/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Da ja tako dolgo molčala, pripisuje temu, da je odrasla v staromodni angleški družini. "Večkrat sem rekla, da se mi homoseksualnost zdi odvratna. To je bilo zato, da ne bi vznemirjala svoje družine. Bila sem globoko nesrečna in depresivna. Velika težava je, ko se ne sprejemaš in ceniš," je dejala in dodala, kako zelo se je bala, da bi oče doživel infarkt, če bi priznala, da so ji všeč tudi ženske. Mislila je tudi, da bi jo vrgli iz hiše, zato je svojo pravo osebnost skrivala.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CA_eWARltgH/{/instagram}
"Oseba, pred katero sem vse skupaj najbolj skrivala, sem bila kar jaz sama," je sklenila manekenka, ki se je pred mesecem dni razšla z igralko Ashley Benson. Pred tem je bila v zvezi z britanskim glasbenikom Jakeom Buggom, nekaj časa se je govorilo celo, da je v razmerju z Miley Cyrus
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-NmqOUl4Tc/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta