(FOTO) Vse glasnejše govorice: Se je Domen Valič zaljubil v 10 let mlajšo fotografinjo?

Za.B.
21.06.2019 10:39

Pred kratkim sta si privoščila oddih na Portugalskem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Priljubljeni slovenski igralec in nekdanji član Mestnega gladališča ljubljanskega Domen Valič se je že pred več kot letom dni razšel s plesalko Niko, s katero sta svojo zvezo sicer poskušala skrivati pred očmi javnosti. Že dlje časa pa se oboževalci sprašujejo, ali je postavni igralec ponovno zaljubljen.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxA32MZnr59/{/instagram}
Da so ugibanja oboževalcev upravičena, igralec poskrbi kar sam. 35-letnik je, kot je razvidno z družbenih omrežij, že več mesecev tesno povezan z znano slovensko fotografinjo, 25-letno Uršo Premik. Udeležujeta se družabnih dogodkov, pred kratkim pa sta skupaj dopustovala tudi na Portugalskem.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bx5AzE3lfFm/{/instagram}
Premikova je zaslovela s fotografijami babice Hilde, opazil jo je tudi italijanski Vogue, ki je objavil njene fotografije. Pred njen fotografski objektiv so se postavili že številni slovenski estradniki, med njimi tudi Katarina Čas, Klemen Janežič in, seveda, Domen Valič. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BkfmPAhBQoL/{/instagram}
V javnosti igralec in fotografinja o naklonjenosti drug drugemu še nista spregovorila, so pa zato njune objave na družbenih omrežjih bolj zgovorne.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BqHTxUcAFXd/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta