(FOTO) Oboževalci zgroženi: Zvezdnica še vedno doji skoraj 4-letno hčerko

A.L.
27.09.2019 12:21

Vesela je, da so težave z dojenjem rešene.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Coco Austin, žena raperja in igralca Ice-Tja, ki jo številni poznajo predvsem po (pre)številnih umetnih popravkih, je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri doji hčerko Chanel. Fotografije doječih mater danes niso nekaj, o čemer bi ljudje veliko razpravljali, a zvezdnici je to vendarle uspelo. 40-letnica namreč doji deklico, ki bo kmalu dopolnila štiri leta, kar se številnim izmed njenih treh milijonov sledilcev zdi absolutno preveč.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2pq2SXJtDn/{/instagram}
V dolgem zapisu pod fotografijo je zapisala, da je imela sprva veliko težav z dojenjem, razmišljala je celo, da bi z njim prenehala. Na pobudo družine je vztrajala, danes pa je, kot pravi, srečna, da lahko doji in da deklica pri tej starosti to še vedno želi. Pojasnila je, da dojenje ni glavni vir hranil za deklico, pač pa gre bolj za stvar utehe in ljubkovanja. S svojo obrazložitvijo marsikoga ni prepričala, očitajo ji, da mali Chanel ne dovoli odrasti.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2xI8wQJiwX/{/instagram}
Coco Austin je v bran stopil tudi njen mož, ki je v izjavi za revijo TMZ povedal, naj ljudje ne delajo drame in naj prenehajo s kritiziranjem njegove žene. Pojasnil je, da Chanel je vso hrano, denimo cheeseburgerje, mamino mleko pa je neke vrste posladek in uteha.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2INBxQJGB8/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1rRs33JdsF/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1bxgBwJ8bK/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta