(FOTO) To se zgodi, ko moči združita David Beckham in režiserka Petdeset odtenkov sive

A.L.
06.12.2019 18:04

"Želeli smo prikazati trenutek miru in tišine."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V londonski bolnišnici so na ogled obiskovalcem postavili zaslon, na katerem so predvajali enourni posnetek spečega nekdanjega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama. Avtorica posnetka Sam Taylor-Johnson je s posnetkom, ki je nastal že leta 2004, želela ustvariti mirno vzdušje vseh pacientov, ki čakajo na pregled. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5uiz_EHdL9/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Posnetek bo do leta 2020 razstavljen v londonski bolnišnici, v kateri se je zvezdnik leta 1975 tudi rodil. Avtorica posnetka, sicer režiserka Petdeset odtenkov sive, je svoje delo poimenovala "meditacija ob zvezdniku". "Ogledali smo si več različnih prizorišč, kjer bi lahko razstavili umetnino, vključno z železniško postajo, šolo in nogometnim igriščem. Bolnišnica se je izkazala za najbolj primerno okolje za prikaz videoposnetka," je povedala avtorica posnetka. "Želeli smo prikazati trenutek miru in tišine, medtem ko ljudje čakajo na svoje preglede in ko opravijo z obveznostmi," je dodala filmska režiserka.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3h7cqQBpAu/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1KQ1j2hiIy/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta