(FOTO) Timberlake spregovoril o noči, ki mu je skoraj uničila zakon: "Preveč sem popil in obžalujem"

A.L.
06.12.2019 12:21

"To ni zgled, kakršnega bi želel dajati svojemu sinu, zato se opravičujem svoji čudoviti ženi in družini."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pred tedni so v javnost prišle fotografije priljubljenega ameriškega glasbenika Justina Timberlaka, na katerih se je med snemanjem filma na balkonu držal za roko z mlajšo igralsko kolegico Alisho Wainwright. Fotografije so kot blisk zaokrožile po spletu in za trenutek se je zazdelo, da je eden najbolj trdnih hollywoodskih zakonov uničen. Pevec in igralec je namreč že dolga leta poročen z igralko Jessico Biel, s katero se trudita živeti čim bolj običajno življenje, brez škandalov in pojavljanja na naslovnicah rumenih medijev.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4VEH6hhnfn/{/instagram}
A držanje za roke z drugo žensko je vendarle pustilo nekaj posledic, Timberlake se je namreč sedaj oglasil na Instagramu. "Kolikor je mogoče, se govoricam poskušam izogniti, a se mi zdi pomembno za mojo družino, da spregovorim o nedavnih govoricah, ki so prizadele ljudi, ki jih imam rad," je zapisal 38-letnik. V nadaljevanju je sledilce spomnil na dogodek in zapisal: "Vsem naj bo jasno, da se med mano in mojo soigralko ni zgodilo nič. Tisto noč sem preveč popil, svoje obnašanje obžalujem. To ni zgled, kakršnega bi želel dajati svojemu sinu, zato se opravičujem svoji čudoviti ženi in družini, ker sem jih spravil v tako neprijetno situacijo. Osredotočen sem na to, da bom najboljši mož in oče." Kako se je nad Justinovim popivanjem in držanjem za roke odzvala Jessica Biel, ni znano. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2bnsFpBvt-/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0oBOBChJNu/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta