(FOTO) Ste videli, kako trde trebušne mišice ima mali Piletič? Bql postajata najbolj vroča slovenska brata

D.Ži
05.08.2021 00:26
Da se je Rok iz Bql vrgel v fitnes, že vemo. Nismo pa vedeli, da je trebušnjake tako pridno delal tudi njegov mlajši brat. Impresivno.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Karantenskega obdobja niso vsi preživeli na kavču in v kuhinji, nekateri so tudi intenzivno telovadili. Med njimi očitno tudi Rok in Anej iz naveze Bql. Brata Piletič očitno vse bolj postajata Brata Njam! Da se je starejši Rok odločil za temeljito preobrazbo vemo že nekaj nekaj časa. Že pred meseci je stopil kar nekaj kilogramov, se vrgel na fitnes, tek in si tako prigaral postavo, ob kateri dobijo oboževalke potno čelo. Očitno je fitnesmanija nalezljiva. 

Kakšnega kilograma preveč v življenju njegov mlajši brat sicer nikoli ni imel, prej nasprotno, a se je tudi Anej očitno vrgel v delanje trebušnjakov. In teh je očitno naredil zelo veliko.

Mnoge so presenetile dopustniške slike, ki jih je mlajši Piletič z dopusta poslal na Instagram. Na njih se v zahajajočem soncu lesketajo njegove svežeizklesane trebušne mišice.

Bql bosta tako koronsko obdobje zapustila čvrstejša, bolj mišičasta in seksapilnejša kot kadarkoli. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta