(FOTO) Spletna vplivnica je 9 mesecev po porodu pozirala brez oblačil in pokazala, kako se je njeno telo spremenilo

D.Ži
14.04.2022 09:36

Priljubljena zvezdnica Instagrama s sledilci deli svoje prve izkušnje z materinstvom in se pri tem slači.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Chessie King o materinstvu zadnje čase na veliko kramlja tudi v raznih televizijskih oddajah. 
Profimedia

28-letna spletna vplivnica Chessie King je lani postala mama punčki Rae. Devet mesecev pozneje je svoje prve izkušnje s starševstvom delila s svojimi 775.000 sledilci na Instagramu. Slekla se je do golega in objavila fotografijo, ki je nastala proti koncu nosečnosti. Pokazala je tudi svojo današnjo postavo. 

"Devet mesecev v nastajanju. Devet mesecev prebujanja vsako noč. Dan pred najinim srečanjem in danes zjutraj," je zapisala in sporočila, da so hčerki že začeli rasti zobje in da je počasi začela plaziti.

"Oče pravi, da mi ni prav nič podobna. Odkar se je rodila, nisem noči prespala v enem kosu. Nasmehne se vsakič, ko vidi našega psa Huga. Joka vsakič, ko jo posedemo v avto. Nudi največ ljubezni, kar sem je kdaj čutila," pravi vplivnica, ki je s svojo objavo zbrala več kot  64.000 všečkov in številne komplimente. 

"Obe sta čudoviti", "Vesela sem, da nisem edina, katere otrok sovraži avtomobile", "Težje ko je materinstvo, bolj je izpolnjujoče" je le nekaj komentarjev ob objavi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta