(FOTO) Lepa slovenska vplivnica razkrila, da je v nesreči z motorjem utrpela hud pretres možganov

D.Ži
18.03.2022 10:00

Nesreča nikoli ne počiva. To je na lastni koži izkusila tudi čedna slovenska vplivnica in ena od zvezdnic minulega Planetovega šova Vražje dame.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Katarina Benček in fant Marko Pavlovič skupaj odkrivata svet. Tudi njegove nevarne plati. 
Marko Pigac/mp Produkcija

Katarina Benček se je odločila s svojimi sledilci na Instagramu malce poklepetati. Avtorica priljubljenega popotniškega bloga se je spomnila svojega raziskovanja Balija, kjer je doživela vse prej kot nedolžno nesrečo z motorjem. 

V zgodbi je razkrila, da sta ji želela neznanca na motorju vzeti telefon. Sredi bitke zanj je izgubila nadzor nad vozilom in padla. Spomini na izjemno nevaren dogodek so kalni, spomni pa se občutka slabosti, ki se je pojavil v njej. Ko je odprla oči, so okoli nje že bili reševalci in policisti.

V nesreči je utrpela hud pretres možganov in nešteto odrgnin na desni strani telesa. Pravi, da je lahko srečna, da je vse skupaj preživela brez hujših posledic.

Modrice so jo na padec spominjale še mesece. Ni edina, ki je na Baliju doživela poskus ropa, kasneje je izvedela, da poskušajo nepridipravi turiste pogosto oropati na tak način. Telefon ji je sicer uspelo obdržati, a je zanj skoraj plačala z življenjem. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta