(FOTO) Senzacija na Hrvaškem: Jennifer Lopez sledi znanemu zagrebškemu influencerju

D.Ži
24.06.2021 09:05
Robert Pavić, ki mu sledi več kot 90 tisoč ljudi, ima po novem zelo znano sledilko, s katero si očitno tudi dopisuje.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Zagrebški modni vplivnež Robert Pavić te dni kar žari od sreče, saj je najbolj znana sledilka njegovega instagramovskega profila postala latino diva Jennifer Lopez. "Presenetilo me je, to je izjemna sreča in hkrati adrenalin. Šokiran sem. Občutek je neverjeten," je Indexu povedal vzhičeni Pavić. 

Njen oboževalec je že vrsto let, pravi, da mu je najbolj všeč njena iskrenost. "Slava je ni spremenila, to je najpomembnejše - da ostaneš človek, z nogami trdno na tleh, ne glede na vse," pravi. Že misel na to, da bi mu Jennifer lahko sledila, mu je zvenela neverjetno, a je, kot pravi, imel srečo. 

"Ne vem, kako je prišlo do tega. Neverjetno je, da sem dan prej gledal film, v katerem je igrala glavno vlogo. Naslednje jutro sem se prebudil in imel kaj videti," pravi 23-letnik, ki je J.Lo nato kontaktiral.

"Bile so to besede podpore, včeraj sva si izmenjala nekaj sporočil. To me je zelo osrečilo, ona je moja vzornica," je še povedal za Index in dodal, da mu še nikoli ni sledila tako velika zvezda. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta