(FOTO) Presenečeni boste, kdo je oče voditeljice Eme. Gre za predsednika politične stranke

D.Ži
18.02.2022 09:32

Ambicioznosti v družini simpatične voditeljice ne manjka, a ne samo na razvredrilnem področju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrijan Pregelj

Njeni dnevi. In vse oči so uprte vanjo. Melani Mekicar, brez dvoma eno večjih voditeljskih odkritij TV Slovenija zadnjih nekaj let, ob koncih tedna blesti v oddaji V petek zvečer, zadnje dni pa ob svojem nekdanjem fantu Bojanu Cvjetićaninu vodi večno razvpit slovenski evrovizijski predizbor, Emo 2022. Ni pa edina v svoji družini, ki tako uspešno uresničuje svoje ambicije. Poznavalci dogajanja na političnem parketu priimek Mekicar poznajo iz povsem drugega, nekoliko manj razvedrilnega konteksta.

Smiljan Mekicar, njen oče, že nekaj časa velja za zelo aktivnega in prodornega člana zunajparlamentarne stranke Dobra država. Ta je nedavno doživela rošado na področju vodstva in uspešen politik, ki je v stranki že prej zasedal visoko pozicijo, je na izrednem kongresu zasedel mesto predsednika. Bojan Dobovšek se je namreč umaknil. Kaj bo bolj dobro, država ali Ema, pa bomo še videli.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta