(FOTO) Po dolgem času se je oboževalcem oglasila Lili Žagar in pokazala nekaj, česar oboževalci niso pričakovali

A.L.
23.07.2020 18:25

Lili Žagar,ki bo kmalu praznovala okroglo obletnico, je videti nadvse mladostno, marsikdo bi ji zaradi izvrstnega videza in popolne postave pripisal kakšno desetletje manj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdanja televizijska voditeljica, danes pa podjetnica Lili Žagar se na svojem zasebnem Instagram profilu oboževalcem ne javlja prav pogosto. Tu in tam deli kakšen družinski utrinek, sicer pa se postavna mamica dveh otrok večino časa posveča svojemu novemu poslu - izdelovanju torbic. Kot kaže, ji na novi poti uspeva, dober glas o njenih izdelkih je dosegel celo Avstralijo, se je nedavno pohvalila 39-letnica.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bvgag0PBX6i/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bu3hmvgBy61/{/instagram}
Očitno pa si je skupaj z družino vzela tudi nekaj dni počitka. To so lahko sledilci na Instagramu videli ob objavi fotografije, na kateri Lili pozira ob bazenu. A tisto, kar je navdušilo mnoge, je predvsem njena zavidljiva postava. Kot kaže, Dolenjka, ki živi na Štajerskem, dobro skrbi zase, kar so pohvalili tudi sledilci. Marsikdo bi ji pripisal kakšno desetletje manj. Sicer pa za še posebej predanega športu velja njen partner Marko Potrč.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CC6d2KVJULO/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6_KS1sg8fI/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bp7pUuMBW_r/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta