(FOTO) Noro čedna 56-letna Elizabeth Hurley razkrila slabo navado: Vsake toliko vtaknem prst v ...

D.Ži
15.04.2022 10:16

Slavna Britanka pravi, da je življenje prekratko za radikalne diete, a se trudi svojo postavo ohranjati po najboljših močeh.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Britanska igralka Elizabeth Hurley je z najnovejšo fotografijo, ki jo je delila na svojem Instagram profilu, požela vzdihe oboževalcev in pokazala svojo večno zavidljivo postavo. 

56-letna Elizabeth je pozirala v modrem bikiniju, ki je lepo poudaril njen bujni dekolte. Te dni se nahaja na neznani eksotični lokaciji in očitno uživa na polno. 

"Našla sem te čudovite morske zvezde, žive, a nasedle na plaži, srečno se vračajo na dno morja," je ob objavi zapisala zvezdnica, ponosna na svoje dobro delo.

"Kako je mogoče, da imaš več kot 50 let? Kakšno telo," "Kakšna mačka", "Neverjetna si" ji sporočajo komentatorji.

Elizabeth je v nedavnem intervjuju za Daily Mail razkrila, kako vzdržuje svojo linijo, pa tudi, kako se prehranjuje. 

"Rada delam na svojem vrtu in pogosto sprehajam pse. Ne telovadim, vendar ne morem dolgo sedeti pri miru. Pravzaprav jem veliko, a zelo malo nezdrave ali predelane hrane in ne pijem.veliko alkohola.Trudim se jesti veliko zelenjave in nikoli ne jem med obroki. Tehtam več kot nekaj let nazaj, a se s tem ne obremenjujem. Verjetno zdaj jem malo več, a le redko jem zunaj, gazirane pijače pijem le enkrat na mesec. Življenje je prekratko, da bi bili na super strogi dieti. Moja slabost je arašidovo maslo - če je doma, bom vtaknila prst v kozarec vsakič, ko bom šla mimo," je dejala igralka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta