(FOTO) Zdravstvena drama: Ženo Justina Bieberja zaradi strdka v možganih urgentno odpeljali v bolnišnico

D.Ži
15.03.2022 00:00

Hailey Bieber je doživela šok življenja, ko je ob zajtrku začutila simptome, podobne možganski kapi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenka in žena pevca Justina Bieberja, 25-letna Hailey Bieber, je zaradi možganskih težav urgentno hospitalizirana, zdravniki pa njeno stanje povezujejo s koronavirusom.

Profimedia

Hailey so pred nekaj dnevi odpeljali v bolnišnico blizu Palm Springsa, potem ko je imela resne težave z gibanjem, zdravniki menijo, da je bilo to povezano z njenimi možgani oziroma centrom za ravnotežje. Njen mož Justin se je pred kratkim okužil s koronavirusom, zaradi česar je prestavil koncerte, piše TMZ. 

Profimedia

Hailey so po preiskavah odpustili iz bolnišnice, zdaj pa se je končno oglasila. Zmedena je, ker takšne posledice okužbe s koronavirusom običajno opažajo pri starejših pacientih.

Profimedia

"V četrtek zjutraj sem z možem sedela pri zajtrku, ko so se pojavili simptomi, podobni možganski kapi. Odpeljali so me v bolnišnico. Ugotovili so, da imam v možganih zelo majhen krvni strdek, ki je povzročil pomanjkanje kisika, telo si je k sreči opomoglo in to v nekaj urah. Čeprav je bil to zagotovo eden najstrašnejših trenutkov, ki sem jih doživela, sem zdaj doma in v redu. Zelo sem hvaležna neverjetnim zdravnikom in medicinskim sestram, ki so skrbeli zame! Hvala vsem, ki ste se name obrnili s prijaznimi željami in skrbjo ter za vso podporo in ljubezen," je Hailey zapisala v zgodbi, ki jo je objavila na svojem Instagramu. 

Profimedia

Manekenka in pevec sta poročena od leta 2018. Ob neki priložnosti je v intervjuju zelo iskreno priznala, kako težko se je soočala s preveliko medijsko pozornostjo. Pravi, da bi se najraje skrila pred vsemi, saj si ne želi, da bi se ljudje vmešavali v njeno življenje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta