(FOTO) Ni si več podobna. Oboževalce šokiral močno spremenjeni obraz zvezdnice

D.Ži
18.11.2021 07:50

Že skoraj pozabljena nekdanja hollywoodska zvezdnica se po sesuti karieri vrača v filmski svet.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Lindsay Lohan, nekdanja najstniška zvezdnica, se s slavo ni znala prav dobro spopasti, zato se je prepustila razuzdanemu življenju zabav, mamil in alkohola, kar je njeno kariero v Hollywoodu skoraj pokopalo, zato so zdaj oboževalci, vsaj tisti, ki so ji ostali zvesti, veseli, da bo zaigrala  v prihajajočem Netflixovem božičnem filmu. 

Gre za romantično komedijo, v kateri igra Chord Overstreet, v javnost so že prišle prve fotografije s snemanja. Lindsay je eno delila tudi na svojem instagramu, a je mnogi na njej niso prepoznali.

"Kdo je to?", "Ta sploh ne izgleda kot Lindsay", "Kaj se je zgodilo z Lindsay? Čigav obraz je to?", "To ni Lindsay Lohan", "Preveč photoshopa?", "Nekdo pretirava z operacijami." , "Zmeden sem zaradi njenega obraza, ne spomnim se, da je bila prej videti tako," so nekateri od številnih začudenih komentarjev, ki jih je Lindsay prejela pod fotografijo. Veliko je tudi takšnih, ki ji sporočajo, da je lepa. 

Lohanova je zaslovela v filmu Past za starše, ko je bila stara komaj 11 let, nato pa še naprej nizala filmske uspehe in bila nekaj časa pravi najstniški idol.

A odraščanje pred očmi javnosti nanjo ni dobro vplivalo. Dolga leta je naslovnice polnila s škandali, fotografijami hude opitosti in z zgrešenimi lepotnimi posegi. Njena priljubljenost je strmo upadla, a zdi se, da ji gledalci dajejo novo priložnost. Film naj bi premiero doživel konec leta. 

Na sodišču leta 2007. Večkrat je pijana sedla za volan.

Reuter

V svojih najslabših časih.

Reuter
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta