(FOTO) Najbolj seksi babica na svetu razkrila skrivnost svojega mladostnega videza

A.L.
26.08.2020 17:32

Do mladostnega videza si ne pomaga z botoksom, ker se boji igel.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

49-letna Gina Steward, samooklicana najbolj seksi babica na svetu, je spregovorila o tem, kaj ji pomaga do mladostnega videza. Številni oboževalci so si enotni, da je mati štirih otrok in babica enega vnuka videti mnogo mlajša. Da je za njeno oprsje že pred časom poskrbel lepotni kirurg ni skrivnost. A drugače je z njenim obrazom. Postavna svetlolaska trdi, da napeta koža ni posledica botoksa, saj se boji igel, pač pa je za vse skupaj kriva lepotna rutina, ki skrije znake staranja.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CEMOB1HJ-81/{/instagram}
Skrivnost naj bi bila v šipkovem olju, ki ga uporablja vsak dan in deluje proti staranju. "To je moj botoks v steklenički," je povedala za Daily Star. Pazi tudi, da se izogiba alkoholu in kofeinu, na krožniku pa se trudi, da ima vsak dan čim bolj zdravo in raznovrstno hrano. "Obožujem tudi čokolado, a jo jem v omejenih količinah."
{instagram}https://www.instagram.com/p/CEEzyj9pGtI/{/instagram}
Kot da vse to ne bi bilo že dovolj, se 49-letnica navdušuje tudi nad krioterapijo, pri kateri se telo za krajši čas s pomočjo posebne komore, ki vsebuje kriogeničen plin, močno shladi, to pa ima za telo številne blagodejne učinke. "To je triminutni tretma, kjer se telo shladi na -110 stopinj Celzija. Neverjetno deluje na stanje kože in tvorbo kolagena. V posamezni seansi porabiš 800 kalorij," razlaga Avstralka. Zaradi nenadne ohladitve začne organizem bolj delati, da ohranja temperaturo in prepreči podhladitev, to pa pospeši metabolizem in posledično porabo kalorij, pa poročajo tuji mediji.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDcQMewpGUA/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CBTG8-XJJmM/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta