(FOTO) Tej lepi atletinji iz Banjaluke na Instagramu sledi Ronaldo, a ga je zavrnila

D.Ži
28.07.2020 09:38

Ronaldo je med koncem ljubezni z Irino Shayk in novo zvezo z Georgino Rodriguez, s katero je še danes, na Instagramu oko vrgel na rosno mlado Ivano, ki je takrat štela le 18 let. Danes ima spletna vplivnica več kot 100.000 sledilcev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pred štirimi leti je banjaluška atletinja Ivana Macanović, danes stara 22 let, pozirala fotografu Zoranu Mrđenoviću. To je počela v hlačkah in topu, ki je lepo poudaril njeno zapeljivo postavo. Gre za njeno najbolj izzivalno fotografijo na Instagramu. Kot piše hrvaški portal 24Sata, je Ivana sicer povsem običajno dekle, predvsem pa športnica. Na Instagramu rada objavlja fotografije s treningov, tu in tam se najde tudi kakšna, na kateri v bikiniju razkazuje zadnjico.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CB_HJVbgdl8/{/instagram}
Njeni sledilci jo radi dražijo s tem, da jo sprašujejo, če je njeno objavo všečkal tudi Ronaldo. Slavni nogometaš na spletu sledi le 450 ljudem, njemu jih sledi več kot 200 milijonov. Med tistimi, ki so pritegnili njegovo pozornost, je tudi lepa Ivana. Opazil jo je pred nekaj leti. Ravno takrat je prekinil zvezo Irino Shayk, z Georgino pa še ni začel hoditi. Ivana je takrat bila stara šele 18 let. Danes tudi Ivani sledi več kot 100.000 ljudi in velja za spletno vplivnico.  
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAYUFs-j3Yv/{/instagram}
Kako je prišlo do tega, da ji je na spletu začel slediti Ronaldo, je razkrila sama. Pravi, da ji je začel slediti po nekem tekmovanju v Zagrebu. "Tam sem spoznala veliko atletov, eden od njih je bil Asafa Powel, s katerim smo se vsi na stezi družili in fotografirali. Sliko sem objavila na Instagramu, Asafa, ki je očitno Ronaldov prijatelj, mu je povedal zame. Morda sem bila všeč Asafu. Tako se je vse začelo," se smeji Ivana. Ronaldovo prošnjo za prijateljstvo je opazila šele nekaj dni po tem, ko ji ga je poslal. Nato so se vsuli še drugi sledilci, dobesedno čez noč. Niti sanjalo se ji ni, kaj se dogaja.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3-KCzXgPx5/{/instagram}
"Bila sem presenečena, saj nisem razumela, zakaj prav jaz, med vsemi dekleti na svetu," se še danes smeji Ivana, ki je razkrila, da je na kratko bila z Ronaldom tudi v stiku, a se je zanj kmalu končalo. "Jasno sem mu dala vedeti, da imam fanta. In to je zame bila zaključena zgodba," pravi Ivana, ki je v dolgoletni zvezi, zato veliko potuje na relaciji Banjaluka - Budva. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3ka4Vwghac/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzBrjytgwe7/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxXW993AiA-/{/instagram}

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta