(FOTO) Lepotica se je skozi Cannes sprehodila v beli prosojni obleki, pod katero ni nosila ničesar

D.Ži
09.07.2021 09:55
Candice Swanepoel je bila ena najbolj obleganih zvezdnic rdeče preproge v Cannesu. Tudi zato, ker se je mimo fotografov sprehodila v izrazito izzivalni obleki.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Candice Swanepoel, svetovno znana manekenka, ki se je spomnimo zlasti z modnih revij znamke spodnjega perila Victoria's Secret, je v času filmskega festivala obiskala Cannes in tam blestela v zelo posebni beli obleki. Vsi so obračali glave, sploh ko je postalo jasno, da pod obleko s hrbtnim izrezom ne nosi spodnjega perila.

Epa
Profimedia

Seksi eleganten slog je dopolnila z bisernimi uhani. Lepotica je pred kratkim predstavila tudi lastno linijo kopalk. Prisega na reciklirane in odpadne materiale, ki bi sicer pristali v oceanih.

Profimedia

Z manekenstvom se je začela ukvarjati pri petnajstih. Svojo vitko postavo sama pripisuje baletu, ki je njena ljubezen že od otroštva.

Profimedia

Je tudi ponosna mama dveh sinov, ki ju je spočela z bivšim partnerjem, manekenom Hermanomm Nicolijem. Par se je razšel leta 2017. 

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta