(FOTO) Melania Trump v obleki, ki je navdušila Britance. Uganete, zakaj?

D.Ži
03.06.2019 11:26

Ni kaj, ameriška prva dama zna izbrati garderobo za svoje obiske v tujini.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nismo dvomili v to, da ne bi bila dobro pripravljena na obisk Velike Britanije. Melanio Trump so v nedeljo opazili, kako se je čez zelenico Bele hiše sprehodila v živahni obleki, ki zagotovo ni bila izbrana po naključju.
{instagram}https://www.instagram.com/p/ByPEB99lkfw/{/instagram}
Bil je to dan, ko se je ameriški predsedniški par odpravljal na uradni obisk Londona, Melania pa je za to priložnost izbrala Guccijevo obleko, ki so jo krasili potiski največjih londonskih znamenitosti, med njimi Big Bena in stavbe parlamenta.
{instagram}https://www.instagram.com/p/ByPSPT4AW-2/{/instagram}
Zračna poznopomladna kreacija je žarela v odtenkih škrlatne, oranžne in zelene ter bila prepasana z zelenim pasom in dopolnjena s klasičnim ovratnikom. Obleko, ki so jo krasili gumbi z znamkinim logotipom "G", je Melania dopolnila s petkami kožne barve. Trumpova v Veliki Britaniji čaka banket v Buckinghamski palači, kjer se bosta družila tudi s kraljico, sodeč po prvih komentarjih, pa je prva dama z izbiro obleke na Britance naredila zelo dober vtis.
{instagram}https://www.instagram.com/p/ByOyYkEFQhU/{/instagram} 

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta