Modni ravs: Melania Trump udarila po legendarni urednici Voguea

D.Ži
18.04.2019 13:53

Potem ko je Anna Wintour namignila, da za Melanio Trump v njeni reviji ni več prostora, se je prva dama odzvala ostro.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Melania je Vogue krasila že leta 2005.
Reuters

Potem ko je Anna Wintour, legendarna urednica ameriške izdaje modne biblije Vogue, dala slutiti, da ameriška dama najbrž nikoli več ne bo krasila naslovnice njene revije, je medijska predstavnica Trumpove po Wintourjevi zamahnila na polno.
Wintourjeva je za CNN izjavila, da Vogue ni nepristranska revija, saj se nagiba k demokratski struji, tisti, ki so intervju poslušali, pa so razumeli tudi, da Melania vabila za novo fotografiranje najbrž ne bo več dobila. Melanijina predstavnica za komuniciranje je v javnost poslala sporočilo, v katerem je ošvrknila urednico.
{embed_youtube}https://youtu.be/4ip3GtMfCOk{/embed_youtube}
"Naslovnica modne revije Vogue gospe Trump ne definira, glede na to, da se je na njej znašla že mnogo pred prevzemom funkcije prve dame. Njena vloga prve dame je pomembnejša od plehke fotografije in oblačil. To samo dodatno kaže, da je industrija modnih časopisov pristranska, pa tudi, kako nesamozavestna in ozka je Anna Wintour," piše v sporočilu. 
Melania Trump je naslovnico revije krasila leta 2005, tik pred poroko s Trumpom. Da je takrat poročno obleko pokazala še pred velikim dogodkom, se je mnogim zdelo neokusno.

Anna Wintour
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta