(FOTO) Madonna, si to res ti? 63-letna zvezdnica za lepotne posege odštela vrtoglave zneske in postala neprepoznavna

Asja Lednik
29.09.2021 07:47
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prejšnji mesec je glasbena zvezdnica Madonna dopolnila 63 let in očitno ugotovila, da je to tudi čas za obisk lepotnega kirurga. Pogled na njen Instagram profil v zadnjem času kaže skoraj neprepoznavno podobe kraljice popa. Napeta koža, velike ustnice, sijoča lica. Vse kaže, da je pevka večkrat obiskala lepotnega kirurga in se odločila, da staranje nekoliko upočasni.

Tuji mediji pišejo, da naj bi za lepotne popravke odštela blizu pol milijona evrov. Plastični kirurg, ki sicer ni skrbel za Madonnin videz, a se na to področje odlično spozna, je prepričan, da je pevka opravila nekaj popravkov. "Zagotovo si je povečala ustnice. Lica so polnejša, verjetno zaradi prenosa maščobe z drugih delov telesa, obrvi pa privzdignjene, videti je mladostno."

Kirurg dodaja, da 63-letnica vseh popravkov najverjetneje ni opravila s pomočjo lepotnega kirurga. "Verjetno ima tudi odlično rutino za nego kože, laserske in kemične pilinge, pa tudi pravega umetnika retuširania," je dodal kirurg. Neimenovani vir pa je dodal, da pol milijona evrov v Madonninem svetu ne pomeni nič. "Ni skrivnost, da veliko denarja porabi za lepotne tretmaje. In ko imaš denar, to ni nikakršna težava."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta