(FOTO) Lepa Dončićeva mama pokazala, s kom se druži v ZDA: "Je najbolj čudovita duša, kar jih poznam"

12.10.2021 09:22
Mirjam Poterbin je čez lužo spletla nekaj močnih prijateljskih vezi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Boštjan Tacol

Če je kdo narejen iz zvezdniškega materiala, potem je to Mirjam Poterbin. Lepa, fotogenična, zgovorna, inteligentna in mama košarkarskega superzvezdnika Luke Dončića. Nič čudnega, da se je tako dobro vživela v kroge ameriške športne elite, kjer je našla tudi kar nekaj prijateljic. Na svojem Instagramu pogosto objavlja fotografije, na katerih jo vidimo v družbi atraktivnih žensk. Vsaka od njih je uspešna na svojem področju. Dame so spletle pristne prijateljske vezi, rade si tudi javno polaskajo.

Ni skrivnost, da je čedna Mirjam v zelo dobrih odnosih s Hope Bell in Jacqueline Prieto iz Dallasa. Prva je 32-letna trenerka fitnesa, prehranska svetovalka in občasna modelka, Jacqueline pa se je zapisala kozmetičnim izdelkom in pomlajevanju, v čemer sta z Mirjam, ki je v Ljubljani z mamo vodila frizersko-lepotilni salon, zagotovo našli kar nekaj skupnih tem. 

S komplimenti na račun prijateljic ne skopari: "Ena tistih ljudi z najbolj čudovito dušo, kar jih poznam. Počaščena sem, da te imam v svojem življenju," je Mirjam ob skupni fotografiji sporočila Jacqueline.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta