(FOTO) Legendarni nogometaš v novem škandalu: Po noči s tremi 21-letnicami klical policijo, njihovi starši se zdaj svojih hčerk sramujejo

A.L.
26.07.2021 16:27
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Nekdanji angleški nogometaš Wayne Rooney se je vnovič znašel sredi škandala. Po burni noči s tremi 21-letnicami se zdaj pojavlja na naslovnicah tujih medijev. 35-letnik se je v nočnem klubu zabaval v družbi spletne vplivnice Tayler Ryan in njenih prijateljic. Nekdanji nogometaš se je z eno od njih zapletel že na zabavi, vsi skupaj pa so večer nadaljevali v enem od hotelov v Manchestru.

Skupna zabava se je končala v trenutku, ko je Rooney poklical policijo in dekleta obtožil, da njihovo druženje fotografirajo, vse skupaj pa objavljajo na družbenih omrežjih. Na enem od več posnetkov zvezdnik leži na tleh, okoli njega pa so tri gole ženske.

Tuji mediji zdaj pišejo, da je policijo poklical, ker je začutil, da ga ženske želijo le izkoristiti, njihovi starši pa so se nogometašu že opravičili in sporočili, da se dejanj svojih hčerk sramujejo. 

Prav vesela pa gotovo ni niti dolgoletna izbranka nekdanjega zvezdnika Manchester Uniteda, s katero ima štiri otroke. Coleen Rooney je moževe skoke čez plot, ki jih v preteklosti ni bilo malo, doslej vedno oprostila. Ali bo tudi tokratni škandal ohranil njun zakon, pa bo pokazal čas.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta