Ujeli so ga: Znani nogometaš po odhodu žene v Anglijo takoj odšel na žur z dvema rjavolaskama

M.R.
26.08.2019 13:38
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Coleen Rooney
Profimedia

Pred samo dvema tednoma se je Coleen Rooney z nasmeškom na ustih vračala v Anglijo, ko je svojega moža Wayna Rooneyja uspela nagovoriti, da je skrajšal triletno pogodbo v ZDA na samo 13 mesecev. Do konca bi moral izpolniti svoje obveznosti in se pridružiti družini v novem domu v Cheshireu, ki ga še vedno urejajo. 

Wayne in Coleen Rooney
Profimedia
Profimedia
Profimedia

​Več incidentov zaradi alkohola

33-letnik je bil sicer vpleten v niz škandalov, v katerih je bil prisoten alkohol. Lani so ga tako priprli na letališču v Washingtonu, saj je bil pijan. Pred dvema letoma je končal na sodišču zaradi vožnje v pijanem stanju. V družbi 30-letne Laure Simpson so ga policisti ustavili, alkotest pa je pokazal kar trikrat večjo količino alkohola od dovoljene. Dobil je dveletno prepoved vožnje in do sto ur dobrodelnega dela. 
Coleen je bila takrat noseča, njuni sinovi Kai, Klay in Kit pa so bili na počitnicah v Španiji. Decembra lani pa je končal v zaporu na letališču Dulles v Washingtonu. Povedal je, da je bil zmeden zaradi tablet za spanje, ki jih je zmešal z alkoholom, pri tem pa naj bi vpil, divjal in preklinjal. Na koncu so ga spustili z denarno kaznijo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta