(FOTO) Kakšen par! On s črnim jezikom, ona pa skoraj gola na rdeči preprogi

D.Ži
25.05.2021 07:31
Megan Fox in Machine Gun Kelly sta se očitno našla. Na rdeči preprogi Billboardovih nagrad jima je z drznim videzom uspelo zasenčiti večino gostov.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kjerkoli se pojavi, atraktivna Megan Fox pritegne veliko pozornosti. S fantom, slavnim reperjem Machine Gun Kellyjem, je prišla na podelitev nagrad Billboard Music Awards 2021, kjer ji je s svojo opravo uspelo zasenčiti večino ostalih gostov. Igralka se je odločila za črno prozorno obleko znamke Mugler, a bolj kot na elegantno opravo je draga kreacija spominjala na kopalke. No, s svojo izklesano postavo jo je znala dobro nositi, videz je dopolnila s čevlji z visoko peto, ki so jih ustvarili v kultni hiši Jimmy Choo. 

Štiri leta mlajši Kelly je nosil črno obleko in razpeto srajco, fotografe je navdušil z jezikom, ki ga je za to priložnost obarval v črno. Zaljubljena dvojica si je na rdeči preprogi izmenjala tudi nekaj strastnih poljubov.

Profimedia

Megan je zaradi Kellyja na čevelj dala moža, igralca Briana Austina Greena, s katerim ima tri otroke. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta