Igralka Megan Fox je končno vložila ločitvene papirje, z novim izbrancem je srečno zaljubljena

Gr.G.
27.11.2020 08:10
Po poročanju spletnega portala TMZ se Megan zavzema za skupno skrbništvo, do plačevanja preživnine pa naj ne bi bil zavezan nobeden od kmalu bivših zakoncev.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Megan Fox z novim partnerjem raperjem Machine Gun Kellyjem.
Profimedia

Igralka Megan Fox (Transformerji, Above the Shadows, Jennifer's Body, Above the Shadows) je vložila zahtevo za ločitev od dolgoletnega partnerja, tudi igralca, Briana Austina Greena, ki smo ga spoznali v seriji Beverly Hills 90210. 34-letnica je bila z njim poročena od leta 2010, imata tri sinove, sicer pa sta bila par s številnimi prekinitvami razmerja zadnjih 16 let. 

Tako ima Meganina nova ljubezen raper Machine Gun Kelly zeleno luč, da ji natakne prstan. Spoznala sta se, ko je Megan nastopila v njegovem videospotu za pesem Bloody Valentine. V dokaz ljubezni je igralka svojemu novemu partnerju že posvetila novo tetovažo na njenem telesu.  

Po poročanju spletnega portala TMZ se Megan zavzema za skupno skrbništvo, do plačevanja preživnine pa naj ne bi bil zavezan nobeden od kmalu bivših zakoncev. Brian naj bi se s skoraj vsem predlaganim strinjal. Največjo težavo trenutno naj bi predstavljal datum ločitve. Megan navaja, da nista skupaj že od novembra 2019, Brian pa, da sta šla narazen 5. marca letos.

Megan Fox in Brian Austin Green sta bila poročena 10 let.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta