(FOTO) Igralčeva žena noseča le 5 mesecev po tem, ko je splavila: "Ne bom se pretvarjala, da sem v redu"

A.L.
19.09.2019 15:11

"Še vedno je zelo zgodaj, a izvedela sva, da pod srcem nosim otroka," je sporočila igralčeva žena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hilaria Baldwin, žena igralca Aleca Baldwina, je na Instagramu razkrila, da je spet zanosila. Nosečnosti se je razveselila le pet mesecev po tem, ko je splavila. 35-letna inštruktorica joge je na družbenem omrežju objavila posnetek srčnega utripa še nerojenega otroka, v opisu pa zapisala, da je nadvse srečna, a hkrati utrujena.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2j-86gHzXd/{/instagram}
"Še vedno je zelo zgodaj, a izvedela sva, da pod srcem nosim otroka. Zvok tega močnega srca me je tako razveselil - še posebej zaradi izgube, ki sva jo doživela. Novico želiva deliti s svetom, ker sva srečna in navdušena. Prvi meseci so težki predvsem zaradi slabosti in izčrpanosti, zato se ne bom se pretvarjala, da sem v redu," je priznala Hilaria, fotografe in novinarje pa ob tem prosila, naj položaja ne poslabšujejo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2jwlYsH_6d/{/instagram}
Nad veselo novico so navdušeni tudi oboževalci, ki v komentarjih paru sporočajo, da jima stojijo ob strani in so v mislih skupaj z njima.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2VK9QDn2V4/{/instagram}
Hilaria je aprila javno priznala, da je imela splav in da se je težko spoprijela s situacijo. Takrat je sporočila, da so bili njena največja opora mož in otroci. Hilaria in 26 let starejši Alec Baldwin sta se poročila leta 2016. Rodili so se jima štirje otroci, 6-letna Carmen, 4-letni Rafael, 3-letni Leonardo in 15-mesečni Romeo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bzy7tEeH1DD/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta