(FOTO) Predrznica! Hajdi Korošec na Korčuli pozirala zgoraj brez. In to ob posebni tabli

D.Ži
13.07.2021 09:00
Nekdanja otroška pevska zvezdnica, danes pa uspešna podjetnica očitno rada provocira.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Korčula, kjer to poletje slovenskih estradnikov kar mrgoli - trenutno se tam sončita tudi Bql -, je dobila še eno slavno turistko. Zadnje tri tedne se je poletju na otoku z družino predajala Hajdi Korošec Jazbinšek, nekoč največja slovenska otroška pevska zvezdnica, danes pa uspešna podjetnica. 

Z možem Urbanom tam oddajata trisobni apartma, a svojo zvrhano mero Dalmacije sta si letos privoščila tudi sama. Kako zelo se je nalezla poletne navihanosti, priča tudi fotografija na njenem Instagramu, na katerem vidimo Hajdi zgoraj brez. Na nesrečo svojih oboževalcev je sicer pozirala tako, da je objektivu nastavila zgolj hrbet, a je hkrati domišljiji pustila dovolj prostora.

In to še ni vse! Hajdi je pozirala poleg table, ki označuje prepoved nudizma. Ali je Hajdi res uporniška nudistka ali pa je le podražila svoje spletne sledilce, ki jih je več kot 30 tisoč, prepuščamo raziskovalni vnemi tistih, ki boste te dni odpotovali na Korčulo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta