(FOTO) Dojenček na poti! Rosvita Pesek bo babica. To je sporočil njen sin ...

D.Ži
09.06.2021 09:00
Filip Pesek in Nastja Kramer Pesek sta sredi veselega pričakovanja, spol otroka pa še skrbno skrivata.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rosvita Pesek, markantna voditeljica Odmevov, bo zagotovo izvrstna babica. 
Robert Balen

Vznemirljivo in veselo pričakovanje je v teku in prepričani smo, da tudi bodoča babica kar žari od veselja. Filip Pesek, sin naše markantne televizijske voditeljice Rosvite Pesek, bo očka. Prodorni strokovnjak za marketing in njegova ljubka Nastja Kramer Pesek, ki jo širša javnost pozna kot gonilno silo podjetja Malinca, bosta zibala prvič. 

"Dojenček na poti.  Z Nastjo ti sporočava veselo novico, kaj dosti več od tega pa zaradi vsesplošnega veselja in podivjanih hormonov ... kljub svojim pisateljskim sposobnostim ... trenutno nisem sposoben spraviti skupaj," je vzhičen Filip razkril na Instagramu. Dodal je še: "Dam za rundo, kmalu, obljubim."

"Ja ... počasi naraščajoč trebušček in dve košarici večji modrček je težko skriti. Potrjujeva, da je dojenček res na poti in se veseliva nove vloge, ki naju čaka. Sem pa trenutno v četrtem mesecu nosečnosti," je razkrila Nastja. Čestitamo in držimo pesti, da bo vse potekalo, kot mora. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta