(FOTO) Danijela je preteklost, Petar Grašo ljubi to 14 let mlajšo lepotico

Asja Lednik
04.10.2021 15:59
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ena najbolj znanih ljubezenskih zgodb na hrvaški estradni sceni se je po četrt stoletja letos končala, Petar Grašo in Danijela Martinović pa sta s svojo odločitvijo polnila naslovnice rumenih medijev. Nekdanja zaljubljenca sta svoje zasebno življenje rada skrivala pred radovedno javnostjo, nič drugače ni niti zdaj. Ugibanj in govoric je kljub temu precej, spomladi je bilo slišati, da se je hrvaški glasbenik zapletel s Slovenko Sonjo Erčulj, vinsko strokovnjakinjo, ki dela za prleško vinsko družino Puklavec. 

Robert Balen

Ali se je 45-letnik pred časom res zagledal v čedno Slovenko, ni znano, a hrvaški mediji zdaj poročajo že o novi ljubezni. Srečo naj bi našel pri dolgoletni prijateljici 31-letni Hani Huljić, hčerki avtorjev številnih glasbenih uspešnic Tončija in Vjekoslave Huljić. Dnevnik.hr poroča, da so Graševi prijatelji romanco že potrdili, skupaj naj bi bila že dlje časa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta