(FOTO) Brad Pitt je zaljubljen v sosedo! Njegova nova je zelo drugačna od Angeline

D.Ži
28.01.2022 09:20

Morda pa se mu je sreča v ljubezni vendarle nasmehnila. Hollywoodski zvezdnik se je očitno ogrel za švedsko pevko, ki živi v njegovi soseščini.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Brad Pitt je zadnje čase spet v dobri formi. 

Profimedia

Hollywoodski ljubljenec Brad Pitt naj bi bil spet zaljubljen. Tokrat v priljubljeno švedsko pevko Lykke Li, ki živi v njegovi soseski. 58-letni Brad in 35-letna Lykke naj bi se bila v zadnjem letu zelo zbližala, saj živita pet minut narazen v Los Angelesu.

Profimedia

O njunem skritem razmerju že nekaj časa poroča Deux Moi, znana ameriška tračarka z družbenih omrežij, po navedbah anonimnega vira pa so Brada in Lykke opaziti v znameniti hollywoodski restavraciji Mother Wolf.

Lykke Li se pogosto sprehaja po soseski in vmes očitno obiskuje Brada Pitta. Le zakaj? 

Profimedia

Lykke, rojena v Ystadu na Švedskem, je najbolj znana po svoji uspešnici "I Follow Rivers" in filmski glasbi, vključno s singlom "Possibility", ki ga je posnela za filmsko sago Somrak. Leta 2016 je z glasbenikom Jeffom Bhaskerjem dobila sina Diona, kar je objavila na družbenih omrežjih, romanco z Bradom naj bi uspešno skrivala prav zato, ker živita v soseščini. 

Profimedia

"Bradu gre zelo na roko, da ženska, ki mu je všeč, živi tako blizu in jo lahko ima na radarju," je za The Sun povedal dobro obveščeni vir.

Zvezdnik že nekaj časa živi v četrti Los Feliz, kjer ima osem milijonov dolarjev vredno vilo nedaleč od nekdanje žene Angeline Jolie in njunih šestih otrok.

Profimedia

Pred Lykke so ga povezovali z 29-letno nemško manekenko Nicole Poturalski, ki jo je spoznal na zabavi v Berlinu leta 2019, po premieri filma Bilo je nekoč v Hollywoodu Quentina Tarantina. Skupaj naj bi bila  preživela eno leto in se nato razšla. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta