(FOTO) Alya se je morala vrniti v svoj hrvaški dom. Od tam sporoča: "Zelo sem žalostna"

06.08.2021 09:50
Tako zelo se je veselila poletnih nastopov, a zaradi pandemije slednji visijo v zraku. Alyino poletje je daleč od običajnega.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Ne gre vse po načrtih. Četudi se zdi, da sezona poletnih dopustov teče relativno sproščeno, prijetno in precej v duhu življenja, ki smo ga bili vajeni pred pandemijo. A virus naša življenja še vedno omejuje, zaščitni ukrepi pa od organizatorjev koncertov in družabnih dogodkov zahtevajo še večje napore. Tu in tam kak dogodek tudi odpade, saj se organizatorji bojijo, da bi zaradi s pandemijo povezanih zapletov kak nastopajoč odpovedal v zadnjem hipu, ali da bi se virus pojavil na prizorišču. Poletje bi moralo biti zlati čas tudi za Alyo. Naša priljubljena pevka s svojimi sončnimi skladbam pooseblja ta letni čas. Večji del leta sicer živi v Dalmaciji, a čez poletje se zaradi številnih nastopov vrne v Slovenijo. Letos se je predčasno morala vrniti na Hrvaško. 

"Res je nazaj sem v Dalmaciji … koncert v Ljutomeru (Prleški dnevi) je žal odpovedan zaradi zapletov (covid)… Zelo sem žalostna, moram priznati, veselila sem se vas, ampak nimamo kaj," je razočarana sporočila iz svoje druge domovine. Nato pa dodala: "Če se bomo česa naučili v tem obdobju, je to definitivno - strpnosti, no upam."

Najavila je sicer že svoj naslednji nastop, tako da bomo poskočno pevko to poletje pri nas še videli. Če bo vse po sreči.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta