(FOTO) Vroča slovenska plesalka se je slikala tako kot Pamela - brez oblačil in z vrtnicami

D.Ži
29.06.2020 10:41

Je Gordano Grandošek Whiddon navdihnila slavna silikonska svetlolaska? Ne vemo. Nam je pa slika ognjevite Štajerke bolj všeč.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekaj dni nazaj smo objavili, da se je Pamela Anderson, s silikoni izpopolnjena nekdanja zvezdnica televizijske Obalne straže, fotografirala povsem brez oblačil. Le gola je legla na vrtnične liste in tako reklamirala svojo novo linijo veganskih torbic Ashoka Paris. Ne vemo, ali ji je legendarna svetlolaska bila v navdih, a prav te dni je na splet fotografijo, ki nekoliko spominja na Pamelino, poslala tudi ognjevita slovenska plesalka Gordana Grandošek Whiddon.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CB4x-8xlbXz/{/instagram}
Vroča mariborska mednarodna plesna zvezdnica je ob izjemno čutni in ženstveni fotografiji razkrila, da je pred objavo razmišljala, ali naj sliko sploh pošlje na Instagram. Menimo, da se je odločila pravilno in če bi morali izbirati med Pamelo in Gordano, gre naš glas čedni Štajerki in njenim vrtnicam.
{twitter}https://twitter.com/pamfoundation/status/1240821142367035394{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta