Bo britanski pevec uničil kariero svojemu mojstru tatujev?

Sa. B.
04.10.2019 06:03

Ed Sheeran z nenavadnimi tatuji prekriva svoje telo, njihov avtor pa zato izgublja stranke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Britanski kantavtor Ed Sheeran pod svojo obleko nosi številne tetovaže, pri čemer pa ne gre za telesne poslikave, ki bi že mejile na umetnost, tako kot je kvalitetna njegova glasba. Rdečelasi in navihani Ed si je dal s barvnim črnilom na kožo naslikati neobičajne risbe, ki pa so velikokrat tudi predmet posmeha. Gre namreč za izmišljene like iz otroških risank, pa vse do simbola blagovne znamke paradižnikovih omak.
Večino njegovih šestdesetih tatujev je ustvaril Kevin Paul, ki zgodbe s pevcem še kar ni končal, saj ima ta vedno nove zamisli. Kljub zvezdniškemu sodelovanju Kevin priznava: "Strinjam se, da Edovi tatuji niso ravno najboljši. To mu tudi sam povem, a kaj, ko je vsaka slika zanj osebno pomembna.“
Kevin, ki je sodeloval že z mnogimi zvezdniki, pravi, da je nekoč veljal za vrhunskega oblikovalca zahtevnih 3D tatujev, ''potem pa se kar na vsem lepem znajdem s črnilom v roki in rišem pingvina iz risanke Pingu. Mislim, da sem zaradi sodelovanja z Edom izgubil že veliko zahtevnih strank."
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bc9nE7XFkO5/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta