(POGOVOR) Miha Verdnik: Po predlogu koledarja FIS bodo smučarke spet v Sloveniji

Bojan Bauman Bojan Bauman
13.05.2022 06:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kot pravi Miha Verdnik, je bila prva skrb, da se tekmi obdržita v Sloveniji. Ko bosta potrjeni, se bodo začeli pogovarjati z organizatorji.
Kot pravi Miha Verdnik, je bila prva skrb, da se tekmi obdržita v Sloveniji. Ko bosta potrjeni, se bodo začeli pogovarjati z organizatorji.
Robert Balen
Mariborske organizatorje tekem deklet za svetovni pokal je na začetku pomladi negativno presenetila vest, da v koledarju Mednarodne smučarske zveze (FIS) za prihodnjo sezono ni Maribora. Usoda Zlate lisice naj bi bila znana na kongresu FIS, ki ga bodo od 25. do 27. maja organizirali v Milanu. Novosti nam je včeraj na druženju z alpskimi smučarji zaupal Miha Verdnik, vodja panoge za alpsko smučanje pri SZS, ki je bil v zadnjih tednih neposredno vpleten v dogajanje, povezano s tekmami za dekleta. "Obe tekmi alpskih smučarjev za svetovni pokal - moška in ženska - sta v predlogu koledarja tekem za svetovni pokal v naslednji sezoni. Obe bosta organizirani v Kranjski Gori. Predsedstvo mednarodne zveze bo ta predlog potrjevalo 27. maja, ko bo znan dokončen koledar," je sporočil spodbudno vest.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta