Voditelja države na družbenih omrežjih: Pahor je bil pri frizerju, Janša se hvali s ...

M.R.
15.12.2020 18:21
Prva moža države, Borut Pahor in Janez Janša, sta si dala nekaj duška na družbenih omrežjih. Prvi na Instagramu, drugi na Twitterju.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako Janez Janša kot Borut Pahor sta znana po svojih dejavnostih na družbenih omrežjih. Janša kraljuje na Twitterju, Pahor pa na Instagramu.
Robert Balen

Predsednik Borut Pahor se je danes na Instagramu pohvalil, da je bil pri frizerju. Od danes dalje lahko namreč frizerji po državi spet obratujejo. 

"Nikoli si nisem mislil, da človeka lahko spreletavajo taki občutki sreče pri obisku frizerja," je zapisal in k temu pripel še nekaj ključnikov: "#happiness #littlethings #safetymeasures #safetyfirst #stayhealthy #pahor #president #presidentpahor #slovenia". 

Na Twitterju pa se je danes oglasil tudi premier Janez Janša. Objavil je posnetek ekrana s podatki, ki naj bi, kot kaže, prikazovali mesečne podatke o aktivnostih na njegovem Twitter računu. V novembru naj bi objavil 248 tvitov, ti naj bi bili prikazani 12,3 milijona uporabnikom. Njegov profil je bil omenjen 54.300-krat, dobil je 6827 novih sledilcev, profil prvega ministra v vladi pa je imel 1,23 milijona ogledov. "Razlog, da cenzorje moti Twitter," je ob tem pripisal predsednik vlade.

Janšev profil na Twitterju sicer sledi tudi spletna stran Maršal Twito sledilnik. Predsednik vlade je bil po podatkih tega sledilnika v novembru najbolj dejaven 4. novembra. Takrat je objavil 9 lastnih tvitov, naredil še 155 poobjav in 7 poobjav s komentarjem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta