Večina zaposlenih ukinjene Panorame sprejela nove zadolžitve

B.P.
30.01.2024 13:33

"Odločitev vsakega posameznika je, ali je ponujeno delo pripravljen sprejeti ali ne."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Oddaja Panorama
Večer

Javni zavod RTV Slovenija je vsem sodelavcem z letošnjim programsko-produkcijskim načrtom ukinjene oddaje Panorama ponudil nove pogodbe o zaposlitvi.

"Da bodo sprejeli nove delovne zadolžitve na RTV Slovenija oz. podpisali nove pogodbe o zaposlitvi, se je do današnjega dne odločilo osem zaposlenih. Šestim, ki se do danes niso odločili za podpis pogodbe, je bila posledično podaljšana odločba o čakanju na delo doma," sporočajo s Kolodvorske in dodajajo: "Kot je bilo pojasnjeno, so jim bila delovna mesta oziroma iz njih izhajajoča dela in naloge ponujena v skladu s trenutnimi potrebami delovnih procesov znotraj PPE TV Slovenija. Odločitev vsakega posameznika pa je, ali je ponujeno delo pripravljen sprejeti ali ne."

Ob tem sporočajo, da je RTV Slovenija z vso odgovornostjo pristopila k reševanju "te neugodne situacije, ki je posledica eksperimentalnega projekta prejšnjega vodstva, in glede na trenutne razmere naredila vse, da se zadeve uredijo. Ponujena je bila rešitev, ki je v dani situaciji možna".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta