Operaterji širijo dostop do televizijskih vsebin, TV Slovenija dopoldne tudi z otroškim programom

Gregor Grosman Gregor Grosman
13.03.2020 11:50
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Potem ko je bila zaradi koronavirusa v Sloveniji razglašena epidemija, od ponedeljka naprej pa bodo zaprti tudi šole in vrtci, so se telekomunikacijski operaterji odločili odkleniti razširjeno ponudbo TV-vsebin za njihove uporabnike. Telekom Slovenije je brezplačno nadgradil vse TV-programske sheme z otroškimi, dokumentarnimi, poljudnoznanstvenimi, filmskimi in športnimi vsebinami. 

Profimedia

A1 odpira shemo L, T-2 XL HD

Telekomunikacijski ponudnik A1 Slovenija nam je sporočil, da odpirajo Shemo L (A1 Kombo L) za vse uporabnike. Vključuje več kot 210 programov in časovni zamik. 
T-2 vsem naročnikom televizije brezplačno odpira celotno programsko shemo XL HD. V njej je 80 HD programov.
{twitter}https://twitter.com/RTV_Slovenija/status/1238571088860381185{/twitter}

Dodatni programi tudi pri Telemachu

Tudi pri Telemachu odklepajo dodatne programe. "Zavedamo se, koliko stresa in sprememb vsakodnevnih navad prinesejo izjemne okoliščine, kot je epidemija novega koronavirusa. Vemo, da bo poleg drugih načinov za preventivo več ljudi več časa preživelo doma z družino, pogosto prav pred televizorji. Smo podjetje, ki ga resnično skrbi za sodržavljane. Da bi vam vsaj malo olajšali težke trenutke, v katerih smo se znašli vsi skupaj, smo se odločili, da do 4. maja odklenemo dodatne programe in vam ponudimo najrazličnejše vsebine. Poleg tega odklepamo tudi Video klub, tako da vam bodo na voljo vsi katalogi in programi, za katere smo lahko pridobili soglasje za odklepanje," so sporočili z družbe Telemach.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta