(INFOGRAFIKA) Ekskluzivno objavljamo rezultate letošnjega svetovnega testa smuči

Ba. V.
17.11.2021 11:00

V celoti si jih lahko brezplačno prenesete na Večerovi spletni strani.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Brüggler

Vsako leto na enem od avstrijskih smučišč poteka Svetovni test smuči v organizaciji avstrijske marketinške agencije Brüggler. Na njem sodelujejo aktualni in nekdanji vrhunski tekmovalni smučarji iz Avstrije, Nemčije in Slovenije, izkušeni rekreativni smučarji, športni delavci in novinarji iz več evropskih držav.

Značilnost testa je njegova objektivnost, saj organizatorji vsak model smuči prevlečejo s črno folijo in jim tako zagotovijo anonimnost. Testniki vsak model preskusijo in ocenijo, iz več ocen organizatorji izračunajo srednjo vrednost in na podlagi te podelijo ocene, od odlične do zadostne. Ocenjujejo se smuči v različnih kategorijah, ločeno moške, ženske in mladinske, in sicer za alpsko in turno smučanje. Na koncu se črna folija sname in testniki ocenijo ter nagradijo tudi dizajn smuči.

Svetovni test smuči je v celoti na voljo TUKAJ

Najbolje ocenjene letošnje modele v petih izbranih kategorijah – moške tekmovalne smuči, moške visoko zmogljive smuči, moške in ženske vsestranske smuči ter moške turne smuči širine 80-88 mm – si lahko ogledate v nadaljevanju. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta