(TEST) Sandero, enostavnejši križanec iz Romunije

Janez Kovačič Janez Kovačič
31.01.2020 05:54

Sandero je avto, ki ne zahteva veliko seznanjanja, a je tudi res, da se njegova cenovna prednost počasi izgublja v ofenzivi številnih konkurentov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sandero je morda tipičen predstavnik križancev, s katerim se lahko brez resne škode lotiš nekaj bolj grobega makadama ali celo nežnejšega brezpotja.
Vinko Kernc

Recimo, da je vprašanje, kam oziroma v kateri razred spada sandero? Med športne terence ne, saj ima tam romunska tovarna že robustnejšega in bolj terensko naravnanega dusterja. Med klasične osebne avtomobile tudi ne, če sodiš predvsem po videzu oziroma zunanjosti. Verjetno bo držalo, da je predstavnik precej nedoločljivega razreda križancev. In nujen je dodatek oziroma pridevnik – enostavnejše vrste.

Notranjost je razmeroma enostavna, ne potrebuješ dolgotrajnega seznanjanja z vsem, kar avto ponuja. Je pa res, da že nekoliko pogrešaš naprednejše asistenčne sisteme.
Vinko Kernc
Vinko Kernc
Vinko Kernc
Vinko Kernc
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta