Prosti čas

Z lojalnostnim programom Moj PLUS do številnih ugodnosti

V času, ko smo na energetskem trgu priča nenehnim spremembam in cene energentov nezadržno rastejo, je pomembno imeti zaupanje vrednega dobavitelja, ki svojim odjemalcem poleg zanesljive dobave zagotavlja tudi dodatne ugodnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Energija Plus

Energija plus, dobavitelj električne energije in zemeljskega plina ter ponudnik celovitih energetskih rešitev, omogoča vsem svojim gospodinjskim odjemalcem brezplačno včlanitev v lojalnostni program Moj PLUS, s pomočjo katerega lahko svojo porabo oplemenitijo s prihrankom. Z zbranimi točkami so člani Moj PLUS deležni popusta pri plačilu računa za dobavljen energent, popusta pri nakupu trgovskega blaga, prav tako pa tudi številnih drugih ugodnosti, ki jih pripravljajo skupaj s partnerskimi podjetji. V tem prazničnem času vse člane lojalnostnega programa dodatno razveseljujejo z možnostjo aktivacije dodatnih 500 točk.

Energija plus

Več informacij najdete tukaj: https://www.energijaplus.si/mojplus

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?