(VIDEO) Za zgodovino: Tajči Zagreb spravila v ekstazo

D.Ži
16.07.2018 12:38

Dolgo je ni bilo in marsikaj se je medtem zgodilo. Tudi žalostnega. A nepozabna jugoslovanska popikona se je vrnila domov in spontano postala del nogometne evforije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tajči je svoj rodni Zagreb spravila v ekstazo.
Miha Dajčman

Težki meseci so za njo in vrnitev v domovino ji je zagotovo dobro dela. Pa tudi vedno so Hrvati veseli, ko se domov vrne njihova Tatjana Cameron, sicer bolj znana kot legendarna jugoslovanska popikona Tajči.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BlQ1l9glzev/?taken-by=tajcicameron{/instagram}
Dolgo je ni bilo, pa se je 48-letnica, ki živi v ZDA, kjer je lani za rakom na pljučih umrl njen mož Matthew Shane Cameron, na Hrvaško vrnila konec junija in spontano postala del hrvaške nogometne evforije.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BksG7-tlGdt/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Najprej je obiskala rodni Zagreb. Z njo so si zagrebške znamenitosti ogledovali sinovi - 16-letni Dane, 14-letni Evan in 11-letni Blaise, zagrebške dneve je izkoristila tudi za nekaj lepotnega razvajanja. Obiskala je frizerski salon, kjer so ji osvežili pramene, nato je svoj 48. rojstni dan praznovala v prestižnem zadrskem hotelu Falkensteiner.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BksepDfFCa6/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Na dan finala nogometnega prvenstva, kjer so se njeni rojaki v Moskvi spopadali s Francozi, je na Trgu bana Jelačića, oblečena v karirasto jakno, stopila na oder in večtisočglavo množico navijačev spravila v ekstazo, marsikoga tudi v solze. 
{twitter}https://twitter.com/vecer/status/1018764269574414337{/twitter}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BlQ1ltyFLkw/?taken-by=tajcicameron{/instagram}
Tajči, ki je medtem postala motivacijska govornica, bo v oktobru na eni od križark ob jadranski obali vodila osemdnevni tečaj osebnostne preobrazbe. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BlRGZBnAXWB/?taken-by=tajcicameron{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta