(VIDEO) Vulgarni resničnostni šov ruši rekorde, gledalci pa pišejo tisoče pisem ogorčenja

D.Ži
20.06.2019 11:05

Že dolgo kakšna televizijska oddaja gledalcev ni tako razburila in vzburila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Love Island oziroma Otok ljubezni je trenutno najbolj priljubljen resničnostni šov v Veliki Britaniji. Ne le, da ruši rekorde gledanosti, že dolgo ni bilo oddaje, zaradi katere bi gledalci pisali toliko ogorčenih pisem. Britanski urad za komunikacije je že samo v začetku sezone prejel več kot 1300 jeznih sporočil, v enem dnevu jih je prispelo kar 500. 
{embed_youtube}https://youtu.be/1kKzmPcsNFM{/embed_youtube}
Daily Mail piše, da gledalci od minulega petka kličejo brez prestanka, najbolj pa jim živce žre turbulentna zveza kandidatov Tommyja in Maure, več kot 300 jih je klicalo zaradi Lucije in Joeja. Na kratko: gre za Britance v zgodnjih dvajsetih, ki so bolj strastni in škandalozni od vseh kandidatov, ki smo jih v podobnih oddajah videli v preteklosti. 
{embed_youtube}https://youtu.be/j0MqqX4vHds{/embed_youtube}
Šov je trenutno v četrti sezoni predvajanja, prva epizoda pa je na kanalu ITV2 pritegnila četrt milijona gledalcev in postala najbolj gledan prenos po otvoritvi poletnih olimpijskih iger leta 2012 in hkrati največji uspeh omenjene televizije.  Čeprav ustvarjalcem očitajo, da promovirajo nemoralnost, podivjanost in alkoholizem, so lani, na presenečenje mnogih, osvojili bafto, prestižno televizijsko in filmsko nagrado Velike Britanije.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta