(VIDEO) Vrača se oddaja, v kateri je videz spolovila ključen pri iskanju ljubezni

D.Ži
12.10.2020 00:24

Razvpit šov Gola privlačnost se po kopici koronskih preprek vrača na male zaslone.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kontroverzni britanski resničnostni šov Naked Attraction, Gola privlačnost, spet buri duhove. Pred meseci je bilo rečeno, da je pandemija koronavirusa odnesla tudi to oddajo, zdaj pa so ustvarjalci očitno našli način, kako nadaljevati s snemanjem. Razvpiti šov so spet začeli predvajati na programu Channel 4. "Mi najraje začnemo tako, kot se dober zmenek običajno konča. Goli," je slogan oddaje, v kateri sodelujoči najprej spoznajo najbolj intimne dele kandidatov, obraz pa vidijo nazadnje. Po videzu spolovil se najprej odločijo, kdo od petih kandidatov mora šov najprej zapustiti in kdo gre v naslednji krog.


Ideja avtorjev oddaje je, da lahko na tak način raziskujemo primitivno privlačnost in vidimo, ali je lahko ta morda dobra osnova za gradnjo globljega odnosa. Šov seveda ni po okusu vseh, saj so leta 2016 nanj dobili 46 pritožb. V 48 minutah šova so prikazali kar 282 kadrov moškega spolovila in 69 ženskega. Četrto sezono od ponedeljka naprej predvajajo ob 23.45 tudi na programu RTL Living.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta