(VIDEO) V seriji Simpsonovi leta 1993 korona virus iz Azije preko pošiljke v ZDA

M.D.
02.02.2020 16:44

Oboževalci Simpsonovih trdijo, da so avtorji animirane serije še enkrat več pravilno napovedali dogajanje v prihodnosti. O korona virusa iz Azije je bilo v seriji Simpsonovi govora že leta 1993.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V seriji Simpsonovi je bilo govora o "gripi osaka", ki se je iz Azije, natančneje iz Japonske, razširila čez lužo v Springfield, kjer živijo Simpsonovi. V epizodi o korona virusu iz Azije iz leta 1993 je eden od delavcev v tovarni na Japonskem zbolel za gripo ter slučajno virus poslal v ZDA. "Prosim vas, ne povejte nadzorniku, da imam gripo," je dejal lik z virusom sodelavcu, ko je zakašljal v škatlo s kuhinjsko napravo. Ko je škatla prispela v Springfield je za gripo osaka zbolela večina prebivalcev mesta, tudi ​osrednji lik Homer Simpson.
{twitter}https://twitter.com/CryptoWhale/status/1222966124117200901{/twitter}
Čeprav je virus v animirani seriji prišel iz Japonske in ne kitajskega Wuhana, kjer je izbruhnil nov korona virus, so oboževalci Simpsonovih prepričani: "Simpsoni so spet uspeli in pravilno napovedali prihodnost." Spomnimo, v preteklosti so Simpsonovi denimo napovedali tudi, da bo Donald Trump kandidiral za predsednika ZDA.
{embed_youtube}https://youtu.be/f2oJk8d_nCA{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta