(VIDEO) V kopalnici je za omaro odkrila skriti prostor: "Kako grozljivo je to!"

Za.B.
28.03.2024 08:22

Nepremičninska agentka Lauren Rockel iz Michigana je na omrežju TikTok objavila posnetek, ki prikazuje skriti prostor v eni izmed hiš, zgrajeni v 70. letih prejšnjega stoletja, zdaj pa je naprodaj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Skriti prostor se nahaja v kopalnici za omaro, Lauren pa ga je hotela pokazati svojim sledilcem, a ena podrobnost je izzvala njeno jezo. Sprva je mislila, da je bil prostor namenjen shranjevanju stvari, nato pa je ugotovila, da se iz prostora lahko gleda proti tušu oziroma kadi. "Kako grozljivo je to," je ob tem dodala na posnetku, ki ima že več kot 850 tisoč ogledov.

@lauren.rockel 👀🛁 creepy or no? #realestate #hometour #housetour #homedecor #secretroom #creepy #haunted #realtor #westmichigan ♬ Enough (Miami) - Cardi B

"Ni pogojev, da bi se tu tuširala, ves čas bi mislila, da me nekdo gleda" in "To je bilo še pred dobo skritih kamer" sta le dva od komentarjev ob agentkini objavi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta